Lisa Christensson blir Öis-damernas huvudtränare.
Lisa Christensson blir Öis-damernas huvudtränare. Bild: Örgryte IS

Klart: Hon blir Öis-damernas huvudtränare

Örgryte IS damlag har spikat sin ledarstab. Cassandra Bolsén är sedan tidigare klar som assisterande tränare och nu är det klart vem som blir hennes kollega och huvudtränare. Lisa Christensson, som varit med laget sedan i vintras, har fått uppdraget.
– Det ska bli både spännande och kul, säger Christensson.

ANNONS
|

Lisa Christensson har sedan uppstarten varit inblandad i laget och ligger bakom en hel del av vinterns spelarvärvningar till truppen. Nu presenterar Örgryte IS att det också blir Christensson som kommer leda dessa spelare.

Med Cassandra Bolsén vid sin sida och Rebecca Johansson som strategiskt ansvarig blir det Lisa Christensson som tar huvudtränaruppdraget.

– Det är en rolig satsning som Öis gör med att man nu äntligen startat ett damlag. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra. Vi är ett gäng som spelat ganska mycket tidigare så vi är ju ett rutinerat lag, säger Lisa Christensson.

Kommer det speglas på planen också?

ANNONS

– Jag tror det. Det kommer nog bli bättre och bättre allt eftersom det går. Jag har dålig koll på de andra lagen, men jag vet att Blåvitt tränar väldigt mycket så de får väl kanske stå som lite favoriter i serien, säger Christensson.

Lisa Christensson har sedan tidigare ett förflutet i Jitex BK och som spelare i Torslanda. Förutom att hon är huvudtränare kommer hon även stå registrerad som spelare för laget.

– Jag kommer i första hand vara tränare, men om det behövs någon match för att vi har många spelare borta så kommer jag nog spela, säger Öis-tränaren.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS