Källström lägger av

Kim Källström lägger skorna på hyllan. Det uppger Expressen under fredagen.

ANNONS
|

Det är färdigspelat för Kim Källström. Expressen uppger att Djurgårds-stjärnan bryter sitt kontrakt med klubben efter endast en säsong med klubben. Det var inför den nyss avslutade säsongen som Djurgården lockade hem Kim Källström till allsvenskan efter att han brutit sitt kontrakt med schweiziska Grasshoppers.

Då skrev han på ett kontrakt på två säsonger med Djurgården och har under året visad hög klass i allsvenskan, när klubben säkrade en Europaplats. Men trots det väljer alltså Kim Källström för att avsluta sin långa och framgångsrika karriär.

– Vi får se vad som händer. Det är ett år kvar så det är det som gäller. Man är ju inte 22 längre. Men det känns bra just nu så det är inget jag funderar på. Det känns bra och det är ett år kvar. Det är vad som gäller, sa Källström efter sista matchen mot Kalmar.

ANNONS

Djurgården har även kallat till en presskonferens under fredagen med Kim Källström och sportchefen Bosse Andersson, med start 14.00.

Förutom spel i Djurgården så blev det även spel i BK Häcken, Rennes, Lyon, Spartak Moskva, Arsenal och Grasshopper för Källström som slutade på 127 landskamper.

ANNONS