Keith Millen tillbaka i Sverige – leder Öis mot Norrby

Keith Millen saknades mot Norrby i måndags efter att ha rest hem till England på grund av familjeskäl. Till lördagens match mot Boråslaget är huvudtränaren dock tillbaka.
– Han leder laget i morgon, bekräftar assisterande tränaren Miguel Beas.

ANNONS
|

När Örgrytes förlustfria svit på sju raka matcher utan nederlag tog slut i måndags när Sällskapet föll borta mot Norrby med 0–2 saknades huvudtränaren Keith Millen.

Det här då han på grund av familjeskäl rest hem till England.

– Självklart är det så att när man har en människa vid sin sida som man uppskattar som hamnar i ett sådant här läge så lider man med den personen. Man vill finnas där dela känslorna med honom, men samtidigt måste man vara professionell. Känslorna ska inte påverka vårt jobb. Det är en balans att hitta det, sade assisterande tränaren Miguel Beas som i måndags fick ha huvudansvaret.

ANNONS

Det kommer spanjoren dock inte ha när Öis får chans till snabb revansch mot Norrby. På lördagen möts klubbarna igen på Gamla Ullevi.

Då är Keith Millen åter vid sidlinjen.

– Han är på väg tillbaka till Sverige just nu, har jag förstått det som, säger Miguel Beas efter Öis träning på fredagen.

– Så han leder laget i morgon.

Till mötet med Norrby kommer också Öis nyförvärv, Marokhy Ndione, som lånats in från Elfsborg, att vara spelklar. Anfallaren gjorde under fredagen sitt andra träningspass med klubben och lär sannolikt finnas med i truppen.

– Det ska bli intressant att få in honom. Det kommer göra att vi får lite mer kraft och styrka där fram, säger Beas som tränade Ndione under sin tid som assisterande tränare i Elfsborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS