Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/8

Keith Millen och Bubacarr Jobe hittade varandra under telefonsamtalet : "Vi vill samma saker"

Bubacarr Jobe gjorde 26 mål på två säsonger i Mjällby. "En vinnare" enligt tränare Keith Millen som förstod snabbt att den offensive mittfältaren var rätt man för hans lagbygge.
– Vi började prata och det visade sig att vi vill samma saker, säger nyförvärvet.

Nyförvärvet Bubacarr Jobe beskrivs av Öis som den sista pusselbiten i årets lagbygge.

Tränare Keith Millen behövde inte mer än ett telefonsamtal för att fatta tycke för Mjällbys ytter Bubacarr Jobe.

– Jag värvar aldrig en spelare utan att ha pratat med honom. Med honom(Jobe) var det tydligt. Han är en spelare som varit med om två uppflyttningar på två säsonger, så han är en vinnare.

– Han fick reda på i Mjällby att han inte kunde garanteras speltid. Jag är glad över att han kommer hit, och hoppas att han kan bidra mycket i offensiven, säger Keith Millen.

LÄS MER: Mjällbys målkung klar för Öis

Den 25-årige yttern har gjort 26 mål på två säsonger för Mjällby. Nu hoppas han kunna göra detsamma i Sällskapet.

– Han(Millen) frågade mig vad jag har för mål. Vi började prata och det visade sig att vi vill samma saker. Båda vill vara på topp oavsett om det gäller träning, match eller tabellen, säger Bubacarr Jobe.

– Han är väldigt bra på att kommunicera med spelarna och för mig är den biten väldigt viktig. Jag har bara varit här i tre dagar och kan redan säga att det känns väldigt bra.

Debuterar redan på torsdag

På onsdagens träning var han redan i full gång och tränade med laget. Enligt nyförvärvet själv har inte bara Millen utan även lagkamraterna varit välkomnande.

– Det är lite udda. Jag gör bara min andra träning med laget men kommer redan bra överens med dem. De är fantastiska!, säger Jobe.

– Även utanför plan har de varit fantastiska. De bjuder hem mig, skjutsar mig till träning och visar mig hur allting fungerar här.

Under tisdagen presenterades han på lagets hemsida, och redan på torsdag finns "Buba" med i tränare Keith Millens trupp till mötet med Lindome GIF.

– Jag vill spela och det lät på tränaren som att alla skulle få speltid, så jag hoppas och ser fram emot det, säger nyförvärvet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.