Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Karl Bohm lämnar Utsikten för Häcken

Karl Bohm, 22, lämnar Utsikten efter säsongen. Ny klubbadress är allsvenska BK Häcken, enligt uppgifter till GP. – Man vill alltid spela så högt upp man kan, säger han.

Han lämnade IFK Göteborg 2015 då han inte lyckades slå sig in i A-laget. Istället föll valet på Utsikten där han nu under sin tredje säsong har imponerat stort. Som ytter har han gjort sju mål på 20 matcher i division 1 södra.
– Totalt blev det sju mål och 12 assist vilket får vara godkänt. Jag tycker det har känts väldigt bra för egen del den här säsongen. Jag har fått vara skadefri och fått stort förtroende av först Bosko och sedan Anders som tränare vilket betyder mycket. Att få förtroendet av tränaren är det bästa du kan få som spelare, säger Bohm.

Enligt uppgifter till GP är han dock inte kvar i Utsikten nästa säsong. Något som spelarens agent, Arash Bayat bekräftar för GP.

– Han kommer inte att vara kvar i Utsikten 2018, det är allt jag kan säga i dagsläget, säger han.

Bohm själv förnekar inte att han är sugen på att testa sina vingar högre upp i seriesystemet.
– Jag fokuserar på mitt spel och på planen och lämnar det andra åt min agent. Men självklart vill man spela så högt upp man kan, det vore dumt att säga annat, säger han

Istället ska det vara allsvenska BK Häcken som blir nästa klubbadress för 22-åringen, enligt uppgifter till GP. Yttern och klubben ska redan vara överens om ett avtal.
– Jag kommenterar inte spelare in eller ut, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.