Kaptenen sågar sig själv: "Så dåligt"

Carl Nyström fick syna två gula kort och blev utvisad mot J-Södra. Nu missar kaptenen mötet med Öster.
– Det är så dåligt av mig, säger Nyström.

ANNONS
|

Gais föll tungt med 0–2 i Jönköping vilket innebär att laget fortsatt riskerar att få kvala för att hänga kvar i superettan.

Inte nog med det.

I nästa hemmamatch kommer laget dessutom få klara sig utan sin försvarsgeneral och kapten, Carl Nyström.

Det här då 28-åringen fick syna det gula kortet två gånger om på Stadsparksvallen.

Först varnades han precis innan paus. Sedan fick han sitt andra gula kort med dryga kvarten kvar att spela.

Domare Robert Daradic tvekade inte utan halade upp det röda kortet.

– Det är så dåligt av mig. Jag flyttar inte fötterna. Det är bara dåligt.

ANNONS

"Väldigt svag insats av oss"

– I och med det första gula var jag redan avstängd nästa match, men vi ville ju gå för det i slutet och då är det synd att jag inte är kvar. Det är bara dåligt.

Nyström var liksom övriga lagkompisar rejält nedstämd efter slutsignalen.

– Det är en väldigt svag insats av oss. Stundtals var det ... vi var inte nära. Vi var inte okej. Vi låg alldeles för långt ifrån, vi flyttade oss dåligt, vi ville inte ha bollen. J-Södra ville mer än oss, det är inte okej.

Han fortsätter:

– Det var som att vi fick andas lite efter förra matchen, vilket kanske gjorde att vi tappade det desperata spelet lite i dag. Vi har mycket press på oss, och så tog vi en vinst och fick andas lite. Så ställs vi mot ett lag som har mycket press på sig och så ser det ut såhär, fy fan. Det är för dåligt, säger Nyström och skakar på huvudet.

Utöver Calle Nyström är även Niclas Andersén avstängd mot Öster. Det här då försvaren drog på sig ett gult kort i slutminuterna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS