Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

"Känner mig som världens sämste fotbollsspelare"

Östersund tappade en sen 4-2-ledning till 4-4 mot Elfsborg. Efteråt tok-sågade ÖFK-försvaren Tom Pettersson sig själv. – Nu känner jag mig som världens sämste fotbollsspelare, sa den tidigare Blåvitt-spelaren till Östersundsposten efter matchen.

Det var inte bara IFK Göteborg som hade en tung afton på tisdagskvällen. Utan även klubbens tidigare spelare, Tom Pettersson, som parallellt med Göteborgsderbyt spelade match med Östersund borta mot Elfsborg i Borås hade det motigt. 

ÖFK hamnade tidigt i underläge men lyckades vända var i ledning med 4-2 när det bara var minuter kvar. Då misslyckades Tom Pettersson med en rensning och strax efter hade Elfsborg reducerat. Innan slutsignalen ljöd hann Lasse Nilsson också med att skicka in 4-4 och Östersund tappade bort segern efter att ha släppt in två mål på tilläggstid. Efteråt var Pettersson minst sagt självkritisk. 

– Jag är så jävla besviken på mig själv. Nu känner jag mig som världens sämste fotbollsspelare. Det finns inga positiva ord. Missar jag inte bollen så gör de inte målet. Så enkelt är det, säger han till Östersundsposten.

Och på frågan, om vad som egentligen hände i slutminuterna, var Pettersson fåordig.  

– Jag vet inte... Jag vet verkligen inte. Jag vill bara hoppa från en bro och försvinna härifrån nu. Det är känslan.