Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Källströms sista landskamp: "Jag är helt tom"

Kim Källström gjorde sin sista landskamp. Efter matchen följde han och vännen Andreas Isaksson varandra ut. - Tack för allt, säger han i TV4:s sändning.

Det var inte bara Zlatan Ibrahimovics sista landskamp i förlusten mot Beligen. Även Kim Källström från Partille, som debuterade i A-landslaget 2001, gjorde sin 131 och sista match i det blågula matchstället.

-  Det känns mest tomt. Jag tycker vi gör en otroligt fin match. Det är ett otroligt bra fotobollslag vi möter, men vi är minst lika bra som dem. Jag tycker vi skapar mycket, säger han till TV4.

Han pratar om att det är små mariginaler i matchen. Mariginalerna har inte varit på Sveriges sida under mästerskapet. 

På frågan om det inte bara är mariginalerna som inte stämt svarar han:

- Det är en korrekt fråga. Vad ska jag svara på det här, så här? Det är mycket känslor, jag är helt tom. Det är tufft att åka dit så där på det där skitmålet. Det hde varit skönt att ha 0-0 och få forcera i matchen.

Efter matchen var det ett tårögd farväl för mittfältaren som haft en vågig karriär i landslaget och vid flera tillfällen fått se landslaget från bänken.

Han och målvakten Andreas Isaksson har följts åt i landslaget. De båda rumskompisarna stannade kvar längst på arenan tillsammans med de svenska fansen.

- Det var bara att gå och krama om "Isak" och tacka för allt. Det är så klart en stor dag för oss och även för Zlatan.

Sedan tackade Kim Källström de svenska supportrarna i TV4.

- Först vill jag tacka supportrarna. det är härliga minnen. Jag tror också att alla supportar som varit här och som sett på tv att vi har kämpat för att vara kvar. Vi har haft en fantastisk relation i 15 år. Tack för allt.