Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Källströms sågning: "Ingen av de tog riktigt chansen"

Albin Ekdal är given i landslaget. Platsen bredvid honom är vidöppen och vare sig Alexander Fransson eller Oscar Hiljemark imponerade mot Holland. – Ingen av de tog riktigt chansen, säger Kim Källström i Kanal 5.

Albin Ekdal var skadad i VM-kvalpremiären mot Holland. Då fick istället Oscar Hiljemark och Alexander Fransson bilda innermittfält. Trots ett rejält övertag för Holland så lyckades Janne Anderssons nya landslag knipa en poäng i premiären. När Albin Ekdal nu är tillbaka från skada så kliver han rätt in på det svenska mittfältet. En spelare som får ses som given i det svenska landslaget.

Tidigare hade han ofta Kim Källström som sin parhäst på mittfältet. Källström har slutat i landslaget och ingen av ersättarna imponerade mot Holland.
– Ingen av de tog riktigt chansen. Men jag hade valt Fransson före Hiljemark på grund av det jag har sett från han i Schweiz. Han passar bättre här bredvid Albin, säger Kim Källström i Kanal 5.
– Jag håller Oscar lite före. Han tog för sig mer än Fransson, säger Anders Svensson.

Den tidigare landslagsduon var rörande överens om betydelsen av Albin Ekdal i startelvan.
– Han är väldigt viktig, särskilt med tanke på orutinen runtomkring sig. Sen är han lite osäker med formen på grund av skadorna. Men är han nära den formen han hade innan skadorna så kommer han bli väldigt viktig, säger Svensson.