Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Källström blodig efter Wernbloomduell

Han är känd för sitt tuffa spel - på landslagssamlingen fick Källström känna av Wernblooms hårdhet två gånger om. – Vi har kramats, det är lugnt. Han är hård, sa Källström på presskonferensen.

Pontus Wernbloom tar det inte lugnt på träningarna. Under landslagssamlingen inför tisdagens landskamp mot Turkiet har han visat prov på det flera gånger om.

Värst drabbad den här gången är Kim Källström.

Under söndagens träning kom första smällen och Källström låg kvar ett bra tag innan han fick hjälp att ta sig av planen.

På måndagen var det dags för nästa smäll från samme Wernbloom.

– Det händer varje dag, haha. Den i dag tog på nästippen. Den igår tog rätt uppe på foten och jag hade en gammal skada som låg och grodde lite där också. Det gjorde bra ont och är lite ömt i dag. Men det är en del av spelet. Det är tajt därinne, sa Källström enligt Sportbladet.

Bortsett från duellerna så verkade Kim Källström vara på gott humör och ha stora förhoppningar på landslaget efter EM-kvalet.

– Det var en speciell höst, först kände vi att vi nästan var klara och sedan var vi nästan uträknade och sedan kom vi tillbaka. Jag tror det var en höst som fick gruppen att växa sig stark inför EM, säger han till TT.

– Vi känner att vi verkligen hittat vår modell, säger mittfältsveteranen Kim Källström.