Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Källström öppnar för allsvensk återkomst

Kim Källström har mer än ett årtionde bakom sig ute i Europa och en comeback i allsvenskan har inte varit aktuell, men har bästa kompisen Anderas Isaksson fått Källström på andra tankar? – Det väcker vissa tankar inom mig, säger han till Expressen.

Kim Källströms landslagskarriär tog slut i och med sortin från EM i Frankrike och den nu 34-årige mittfältaren, till vardags i Grasshopper i Schweiz, har redan inlett en annan karriär som expert i tv.

Tidigare har inte en återkomst till allsvenskan varit aktuell men nu när kompisarna Andreas Isaksson och Johan Elmander båda är tillbaka i Sverige verkar det ha fått Källström att ändra sig, i alla fall en aning.

– Det är klart att det är annorlunda nu när man ringer Andreas Isaksson och han är i Stockholm och spelar i Djurgården. Man snackar gamla minnen och han berättar hur det är nu. Det väcker vissa tankar i mig, det är klart att det gör det, säger han till Expressen.

Källström inledde sin karriär i Häcken för att sedan flytta till Djurgården där han tog hem två SM-guld, tillsammans med just Isaksson och Elmander.