José Mourinho uppges ha buat ut en 14-årig spelare

José Mourinho har hamnat i blåsväder.
Italiensk media rapporterar att Roma-tränaren ska, tillsammans med flera , ha buat ut en 14-årig Lazio-spelare

ANNONS
|

José Mourinho kallas ”The special one” av en anledning.

Portugisen har, utöver alla framgångar, gjort sig känd som en citatmaskin – och som en tränare som sticker ut på alla möjliga sätt.

Nu har han återigen hamnat i blåsväder.

Roma-tränaren ska nämligen varit och kollat på när klubbens P14-lag mötte bittra rivalen Lazio. Matchen slutade med en seger, som Mourinho firade tillsammans med juniorerna, och efter derbyt anklagas han för att ha varit lite väl engagerad under matchen.

Mourinho buade ut 14-åring

Den italienska tidningen Il Messaggero skriver nämligen att Mourinho, tillsammans med flera spelare från Romas A-lag, ska ha buat ut en 14-årig Laziospelare medans denne skulle gå fram och lägga en straff. Han ska även ha uppmanat Romas spelare att filma.

ANNONS

Efter matchen kritiserades hans beteende av Lazios P14-tränare Tobia Assumma.

– Så beter man sig inte som en tränare, ska han sagt enligt Il Messagera.

LÄS MER:Fotbollsikonen Just Fontaine död

LÄS MER:Arsenals kross – rycker i toppen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS