Jonathan Rasheed stannar i Häcken

Han har precis kommit tillbaka efter en lång skadeperiod. Nu är det klart att Jonathan Rasheed stannar i Häcken ytterligare två år.
– Jag vill fortsätta kriga för att försöka ta förstaplatsen i målet, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS
|

Jonathan Rasheed kom till Häcken 2017 och har fått agera back up till Peter Abrahamsson i målet.

Senaste året har dock präglats av rehab. I maj i fjol drog Rasheed av hälsenan och matchcomebacken gjordes i U21-allsvenskan i måndags då Häcken besegrade IFK Göteborg.

LÄS MER:Derbyvinnare – i första matchen på över 300 dagar

Nu har 28-åringen förlängt kontraktet med Häcken.

– Jag vill fortsätta kriga för att försöka ta förstaplatsen i målet, säger han till klubbens hemsida.

Det nya kontraktet sträcken sig över säsongen 2022. Han kommer få fortsätta konkurrera med Peter Abrahamsson om platsen mellan stolparna.

– Det är inte lätt att konkurrera ut Peter men jag har fortfarande energi att försöka göra det och jag känner att det finns en möjlighet att även lyckas, säger han.

ANNONS

Häckens sportchef Sonny Karlsson om förlängningen:

– Innan ”Jonte” gick sönder så hade vi en bra målvaktsuppsättning med honom och Peter. De är både bra målvakter och bra omklädningsrumsmänniskor. Vi erbjöd ”Jonte” en förlängning och att han ska känna att det känns rätt att konkurrera med en av Sveriges bästa målvakter. Efter en stunds funderande kom han fram till att han vill det. Nu är han dessutom frisk igen och det blir ju roligare för alla.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS