Jeremy Agbonifo klar för FC Porto

Här är nästa talang som lämnar svensk fotboll. BK Häckens Jeremy Agbonifo, 16, är klar för FC Porto.
– Det är en pojkdröm, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS
|

I slutet av oktober rapporterade GP att BK Häckens talangfulle 16-åring Jeremy Agbonifo hade varit på besök hos FC Porto – och att den portugisiska storklubben dessutom hade kommit med ett kontraktsförslag.

– Att bli utlandsproffs är en dröm för alla ungdomar här i Sverige. Men jag har också alltid velat spela för BK Häckens A-lag, ända sedan jag var liten. Jag tar det som det kommer. Det vore en dröm att få chansen i A-laget här, men vi får se vad framtiden har att erbjuda, sa Agbonifo då.

Nu har flytten till FC Porto gått i lås. Agbonifo presenterades av klubben under onsdagen.

ANNONS

– Det är fantastisk! Det är en pojkdröm att spela för en klubb som FC Porto. En stor stund för mig och min familj, säger han till klubbens hemsida.

– Porto är en stor klubb, du hör om dem när du är en liten kille.

Jeremy Agbonifo kommer bli en del av FC Portos U17-trupp.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS