Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Janne Andersson hyllas: "Inte hänt på elva år"

Janne Andersson hyllas nu för sitt ganska enkla tilltag. Förbundskaptenen besökte Kalmar FF – något som inte hade hänt på elva år.

Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson fick sig en chock under onsdagen.
”Min elfte säsong som klubbchef i Kalmar FF och aldrig har en förbundskapten besökt oss inför match, varken på Fredde eller på Guldfågeln förrän Janne A idag stegade in på kansliet. Genuint intresserad av de allsvenska klubbarna och våra spelare”, twittrade Samuelsson.

En tweet som fick stor spridning och som uppmärksammades av TV4-profilen Olof Lundh som ansåg det vara ”helt jävla bisarrt”.

Samuelsson själv vill inte se det som någon kritik på Janne Anderssons företrädare utan väljer istället att hylla Janne Andersson för sitt besök.
– Ja, men det var mer en hyllning, att det är ett bra initiativ av honom att åka runt. Det är kul för oss som jobbar i allsvenska klubbar att känna hans engagemang och det känns som att han tycker jobbet som görs i klubbarna är viktigt. Det är ändå där någonstans spelarna kommer ifrån som förhoppningsvis ska bli landslagsmässiga. Det känns som han bestämt sig för att försöka ha en tät dialog med klubbarna och det känns positivt, säger han till Sportbladet.
– Han kom direkt från allsvenskan och han känner kanske av vikten att ha en bra dialog med klubbarna. Har klubbarna en bra verksamhet och han är bra påläst på både spelare och ledare så ökar chansen att han tar med rätt spelare till A-landslaget.