Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

James Sinclair lämnar Gais

Gais väljer att gå skilda vägar med försvararen James Sinclair – detta meddelade klubben på sin hemsida under torsdagen. – Jag vill passa på att önska honom all lycka i framtiden, säger Bosko Orovic på klubben hemsida.

Han hämtades in från Östersunds FK inför säsongen 2016. Men efter knappt två år på Gaisgården är tiden i Grönsvart nu över för James Sinclair. Engelsmannens avtal, som är utgående, förlängs inte, då spelaren inte ingår i tränare Bosko Orovic planer för framtiden, det meddelar Gais på klubbens hemsida. 

– James har varit en superprofessionell fotbollsspelare och alltid gett 100% så jag vill passa på att önska honom all lycka i framtiden, hälsar Bosko Orovic.

– James kontrakt går egentligen ut den 1 december men vi väljer redan nu att informera om att han ska lämna. Detta för att han ska få de bästa förutsättningarna för att hitta en ny klubb, meddelar GAIS klubbchef Erik Bergkvist.

Totalt blev det 45 framträdande i "Makrillarna" för Sinclair som utöver Östersund och Gais även har representerat Ljungskile SK i svensk fotboll. Sinclair blir därmed den andra spelaren, sedan Gais i lördags säkrade superettan-kontraktet som får lämna. Under onsdagen meddelade klubben att även den grekiske försvararen Mavrudis Bougaidis har gjort sitt hos Atleterna.