Jakten på Zlatans ersättare inledd

PSG är redan i full gång med jakten på Zlatans ersättare. Enligt brittiska Daily Mail är det Manchester Uniteds supertalang Anthony Martial som PSG siktar in sig på.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic lämnar PSG efter säsongen. Under lördagen hyllades han rejält i sin sista hemmamatch. Två mål, barnen sprang in på plan och hela arenan skanderade hans namn. För PSG är det ett tufft jobb som nu återstår – att ersätta Zlatan Ibrahimovic.

– Vi förlorar ett fenomen, en spelare som gör många mål. Det finns ingen spelare som Zlatan på marknaden just nu. Så vi måste uppfinna en sån spelare, för det existerar inte någon sådan, säger PSG-tränaren Laurent Blanc till Bein Sports.

Enligt brittiska Daily Mail så är PSG intresserade av att värva den franske supertalangen Anthony Martial från Manchester United. Enligt tidningen ska PSG frågat United om hur mycket de vill ha för Martial.

ANNONS

Enligt franska L’Equipe så siktar PSG högre än så. Hetaste namnen i jakten på ersättare för PSG ska vara Antoine Griezmann från Atletico Madrid för 650 miljoner kronor.

L’Equipe skriver även att drömnamnen är Cristiano Ronaldo och Neymar – men duon är för dyr för att värva.

ANNONS