Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

"Jag ville bara hålla Zlatan i handen"

I kväll möts Manchester United och Hull. Inför mötet får Zlatan Ibrahimovic en minst sagt speciell hyllning av Hull-mittfältaren Sam Clucas - som är uttalad United-supporter. – I förra mötet ville jag bara helst vara en maskot och hålla Zlatan Ibrahimovic i handen, säger han enligt The Mirror.

Hull och Manchester United har drabbat samman flera gånger på kort tid. Efter dubbelmötet i ligacupen, som slutade med att United avancerade till final med totalt 3-2, ställs nu lagen mot varandra i Premier League när Hull kommer till Old Trafford. 

Att möta Manchester United är säkerligen en aning speciellt för många spelare. Men för Hulls Sam Clucas är det något alldeles extra. 

– Alla i min familj är stenhårda Manchester United-fans, även jag. Ärligt talat, nästan varje natt drömmer jag om att få avgöra för United på ”Theatre Of Dreams”, säger han enligt The Mirror.

När lagen möttes i ligacupen erkänner mittfältaren att han hade en aning svårt att fokusera.

– Jag hade så mycket respekt. Jag kände att jag allra helst bara ville vara en maskot i stället för en spelare. Det var så illa att jag helst bara ville gå ut genom tunneln och hålla Zlatan Ibrahimovic i handen. 

Vågade inte fråga Rooney

Efter det första mötet med United i cupen fick Clucas med sig en souvenir i form av Wayne Rooneys tröja. Men 26-åringen berättar att han själv var för feg för att fråga om stjärnan om matchtröjan. 

– Jag kunde inte missa en sådan möjlighet, att få tröja nummer tio som burits av Uniteds meste målgörare genom tiderna. Men jag var för feg för att gå in i omklädningsrummet själv. Jag skickade dit en av våra ledare, säger han.