Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

"Jag kommer verkligen att sakna er"

Under måndagen blev det klart att Halmstad BK:s stortalang Sead Haksabanovic lämnar Allsvenskan för spel i West Ham United, innan sin första träning med Premier League-klubben skickade dock 18-åringen en hälsning från England. – Jag kommer verkligen att sakna er, säger han i en videohälsning.

Sead Haksabanovic har blivit en av Allsvenskans största talanger på länge, under måndagen stod det dock klart att han lämnar sitt Halmstads BK för Premier League och West Ham United.

– Det känns fantastisk att sälja en av våra egna talanger till en storklubb som West Ham, vilket visar klassen på vår ungdomsverksamhet. Samtidigt är man kluven eftersom vi självfallet gärna också hade behållit honom i kampen för nytt kontrakt, sa HBK-ordföranden Tony Karlsson till Hallandsposten när affären blev officiell.

LÄS MER: Haksabanovic lämnar Halmstads BK för West Ham

Enligt uppgifter till HP ska det handla om en övergång på en bra bit över 30 miljoner kronor beroende på eurokursen med en vidareförsäljningsklausul på minst tio procent.

"Kommer verkligen att sakna er"

Under tisdagen gör Haksabanovic sin första träning med sin nya klubb. Innan det valde talangen att skicka en hälsning till sin gamla klubb.

– Jag kommer verkligen att sakna er, tack för allt! Jag vill bara säga att ni är riktigt grymma och ni kommer klara er i Allsvenskan, säger 18-åringen i en videohälsning.