Gais tränare Stefan Jacobsson var besviken efter lagets förlust mot GIF Sundsvall.
Gais tränare Stefan Jacobsson var besviken efter lagets förlust mot GIF Sundsvall. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Jacobsson efter förlusten: ”Då är det nattsvart”

Tränare Stefan Jacobsson gjorde hela fyra byten i paus. Men Gais föll ändå med 3-0 och blev utspelade av GIF Sundsvall.
– Det är en individuell och kollektiv kollaps idag, säger Stefan Jacobsson.

ANNONS
|

Gais hade en riktigt tung kväll borta mot GIF Sundsvall och hade stora problem i en match de snart vill glömma.

Matchen slutade 3-0 till hemmalaget som fick styra och ställa som de ville hemma på NP3 Arena.

Gais har nu inte vunnit en match sedan den 8 juli.

– Det är en individuell och kollektiv kollaps idag. Det är svårt att analysera just nu. Men det är väl som alltid man är väldigt besviken efter förluster. VI är i stort behov av poäng. De får husera hej vilt. Kropp och knopp är inte på plats.

Stefan Jacobsson försökte förändra matchbilden genom att göra fyra byten i paus. Men GIF Sundsvalls 2-0 mål i den 47:e minuten sänkte laget.

ANNONS

– Ingen skugga ska falla över de som byttes ut. Det handlade mer om att ruska om oss själva. Men när vi får den starten, då är det nattsvart. Det finns ingen energi i oss att skapa någonting.

Resultatet var nästintill i underkant. GIF Sundsvall hade hela 16 avslut och flera vassa chanser som hade kunnat resultera i än fler mål.

Samtidigt lyckades Gais dämpa blödningen något och spelarna slet trots allt i värmen för att de inte skulle släppa in fler bollar.

– Sen ska spelarna ha en stor eloge. Vi jobbar på för att hålla nere siffrorna. Men totalt sett är det bara att glömma den här matchen. Det är en för dålig insats helt enkelt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS