Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Italiensk storklubb jagar backstjärnan

Victor Nilsson Lindelöf är ett jagat byte på övergångsmarknaden. Nu uppges Serie A-jätten Milan vara intresserade av Benfica-stjärnan, det skriver italienska medier.

Efter ett lyckat U21-EM förra sommaren fortsatte framgångarna för Victor Nilsson Lindelöf när han slog igenom med dunder och brak i Benfica under den senaste säsongen. Mittbackens positiva utveckling gjorde att han belönades med en plats i Erik Hamréns EM-trupp. Mästerskapet i Frankrike slutade i svenskt fiasko, men Nilsson Lindelöf var en av få spelare som stod för en godkänd turnering. Och intresset från Europas storklubbar verkar inte ha avtagit. Det har tidigare ryktats om Premier League-klubbar och PSG, men nu uppges ytterligare en klubb ha gett sig in i jakten på 21-åringens signatur. 

Enligt italienska medier ska klassiska Milan, som har haft några tunga år i Serie A, vara intresserade av att knyta till sig försvararen. Det är den italienska journalisten Gianluca Di Marzio som kommit med uppgifterna. Di Marzio, som ofta brukar vara en tillförlitlig källa i samband med övergångsrykten, skriver att Milano-klubben håller koll på Nilsson Lindelöf.