Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Kicki Nilsson/TT
Bild: Kicki Nilsson/TT

Ingen Hamidovic mot Gais – anfallaren sjuk

Efter att ha lämnat Gais under uppmärksammande former väntades Edin Hamidovic möta sin gamla klubb på söndagen. Men så blev inte fallet.
Anfallaren insjuknade och missade därför mötet.

Hamidovics återkomst till Göteborg för mötet med Gais var en av huvudingredienserna som hettade upp mötet mellan de båda grönklädda lagen lite extra. Den kryddan uteblev. Edin Hamidovic hade, enligt Jnytt, insjuknat och missade därmed matchen på Ullevi.

Edin Hamidovics övergång till Jönköping Södra skedde bara timmar innan det svenska övergångsfönstret stängde efter att anfallaren enligt uppgifter till GP sjukskrivet sig för att få igenom ett klubbyte.

LÄS MER: Sjukskrev sig för att komma bort från Gais

Han var ett av flera offensiva avbräck för Jönköping Södra i söndagens match. Utöver Hamidovic missade veteranerna Jakob Orlov och Tommy Thelin matchen med skada respektive sjukdom. Dessutom var innermittfältaren Fredrik Fendrich krasslig, även om han kom till start.

– Vi har tre spelare sjuka, Tommy, Fredrik och Edin. För mig är det inte så dramatiskt. Han hade ont i halsen, sade Jönköping Södras tränare Andreas Brännström på presskonferensen efter matchen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.