Inbrott hos John och Sanna Guidetti: ”Alla värdesaker borta”

Robin Olsen, Victor Nilsson Lindelöf har redan blivit utsatta för inbrott. Nu fortsätter det då även John Guidetti och hans familj blivit drabbade. ”Alla mina värdesaker är borta”, skriver Sanna Guidetti på Instagram.

ANNONS
|

Det har blivit allt vanligare med inbrott hos fotbollsstjärnor runt om i Europa. Där många i England drabbats, bland annat de två svenska landslagssstjärnorna Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf.

I den sistnämndes fall var hans hustru, Maja och parets två barn hemma i huset när inbrottet skedde.

”Jag var hemma ensam med båda barnen men vi lyckades gömma oss”, skrev hon på Instagram.

Lite senare gick även Manchester United ut och bekräftade att ett inbrott hade skett. Där klubben även berättade att Victor Nilsson Lindelöf fått ledigt för att vara med sin familj.

”Det var en orolig upplevelse för dem och för Victor när han fick reda på det efter matchen. Klubben ger dem sitt fulla stöd. Vi uppmuntrar alla som har information om brottet att kontakta polisen.”, skrev klubben.

ANNONS

”Kul det ska bli att komma hem”

Nu är det alltså John Guidetti och hans hustru, Sanna som drabbats av ett inbrott i deras hus i Spanien.

”Inatt fick vi inbrott i Vitoria.. alla mina värdesaker är borta. Kul det ska bli att komma hem i kväll”, skriver Sanna och fortsätter:

”Och se hur dem slagit in fönstret i vårt sovrum. Och om de tagit fler saker” skriver hon.

I England har flera fotbollsstjärnor nu börjat att ha beväpnade vakter som bevakar deras hus för att undvika att drabbas av ett inbrott.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS