Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Jimmy Durmaz blev irriterad på en belgisk reporter som påtalade att Sverige hittills haft svårt för att skapa målchanser under EM.

Ilsknade till – mot belgiska reportern

En belgisk reporter påtalade för Jimmy Durmaz att Sverige haft svårt för att skapa målchanser hittills under EM. Då ilsknade den 27-årige mittfältaren till. – Jag vet inte hur du ser på fotboll, sa han surt.

Några av de svenska spelarna mötte i dag pressen inför det avgörande EM-mötet med Belgien på onsdag. Då passade en belgisk reporter på att påtala för Jimmy Durmaz att Sverige så här långt under EM haft synnerligen svårt för att skapa målchanser. Då ilsknade 27-årige mittfältaren till.
– Chanser hade vi, men vi hade inga skott på mål – men jag vet inte hur du ser på fotboll, sa Durmaz, märkbart irriterad.

Kritiken har efter de två inledande EM-matcherna varit skarp mot Erik Hamréns landslag, som alltså ännu inte haft ett enda avslut på mål. Durmaz, som hittills bara fått sitta på bänken, är ändå hoppfull inför matchen mot Belgien – som Sverige mer eller mindre är piskade att vinna.
– Vi kommer att vinna, försäkrar Durmaz.

Hur?
– Genom att göra mål och inte släppa in mål.

Hur håller du uppe självförtroendet?
– Man måste vara stark.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.