Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Ikonen vill flytta på Lindelöf: "Skulle inte bli förvånad"

Återigen en ganska blek insats av Victor Nilsson Lindelöf. Då kommer United-ikonen Phil Neville med förslaget – ut med svensken på kanten. – Han dominerar inte som mittback, säger han.

Det blev en säker seger med 4–1 mot Burton Albion i Ligacupen för Manchester United. För Victor Nilsson Lindelöf som fick starta på nytt blev det återigen svala omdömen efteråt. Nu går United-profilen, Phil Neville ut och föreslår ett positionsbyte för svensken.
– Jag tror att han kan förvänta sig att bli behandlad precis så som Henrich Mchitarjan blev av José Mourinho förra säsongen. Han kom till England som 23-åring, men är inte den som dominerar som mittback. Jag skulle inte bli förvånad om José spelar honom som ytterback den här säsongen, säger Phil Neville i Sky Sports enligt Daily Star.

LÄS ÄVEN: Kritiken mot Nilsson Lindelöf: "Såg osäker ut"

Att få starta och få speltid i cuper som FA-cupen, Ligacupen och Champions League är extremt viktigt för Nilsson Lindelöf enligt Neville.
– Jag tror att dessa cuper är direkt nödvändiga för Lindelöf. Han måste kunna anpassa sig till laget och den engelska stilen. Den fysiska biten i England är helt annorlunda jämfört med i Portugal, säger han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.