Stefan Rehn
Stefan Rehn Bild: MATHIAS BERGELD

IFK-legendaren öppen för fortsättning i Utsikten

Stefan Rehn, 52, ser ut att bli kvar i Utsikten. Tränaren trivs.
– Skruvar man åt en del grejer tror jag att det kan bli ännu bättre nästa år, säger han.

ANNONS
|

När Pierre Krantz, på grund av familjeskäl, klev av sitt uppdrag som huvudtränare för Utsiktens A-lag i början av maj kom Stefan Rehn in.

52-åringen, som vann SM-guld med IFK Göteborg 2007, kom senast från fyra säsonger som ansvarig för Göteborg FC i damallsvenskan. Kontraktet skrevs säsongen ut.

LÄS MER:Göteborgstalang visar upp sig i "Morgondagens stjärnor"

Det ser ut att förlängas nu.

– Vi har pratat och det känns positivt. Vi har inte skrivit något kontrakt än, men vi för diskussioner och har kommit långt, säger han.

Jobbar med spelarförlängningar

2018 slutade med en åttondeplats i division 1 södra. Det finns goda förutsättningar att nå högre 2019, enligt Rehn.

– Det tror jag absolut. Om vi får ordning på rätt grejer och en bra vinterträning. Och om vi kan sätta en trupp ganska tidigt. Det var lite sisådär i vintras, truppen kom ihop sent. Det är något vi har jobbat med under hösten.

ANNONS

LÄS MER:Spelare anklagar Göteborgsklubb för stora löneförseningar

Just nu är det dock bara Robin Jonsson som har avtal över 2019.

– Men det hålls på för fullt kan jag säga. Vi har pratat med ett antal av våra egna spelare under den senaste tiden och en del andra runtomkring. Jag tror att det kan bli rätt bra, konstaterar Rehn.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS