IFK Göteborgs Simon Thern har opererats

Simon Thern har dragits med en fotskada. Nu meddelar IFK Göteborg att mittfältaren tvingats till operation och att man hoppas att han är tillbaka inom två månader.

ANNONS
|

IFK Göteborg har haft sin beskärda del av skador den här säsongen. Bland annat har Calle Johansson, Jakob Johansson och Robin Söder saknats under våren för Blåvitt.

Även Simon Thern har haft sina problem med ena foten efter en skada som han ådrig sig i premiären mot Örebro SK.

– Jag hade väldigt ont. På uppvärmningen kunde jag inte skjuta och det undvek jag i matchen också. Även om man sällan är helt frisk som spelare så brukar man vara friskare än så, har han berättat i en tidigare intervju med GP.

LÄS MER:Därför saknas Simon Thern fortfarande: ”Hade ont överallt”

Simon Thern hjälps av plan efter att ha skadat foten.
Simon Thern hjälps av plan efter att ha skadat foten. Bild: JOHAN BERNSTRÖM

Simon Thern har opererats

Sedan oturliga smällen i premiären har Simon Thern haft problem med ena foten och i veckan skadade han den ytterligare. Vilket nu tvingat honom att lägga sig på operationsbordet.

ANNONS

– Det känns bra att ha gjort ingreppet och att operationen blev lyckad. Jag ska göra allt jag kan för att vara redo och i god form när jag är tillbaka igen. Gärna så fort som möjligt, säger Thern till IFK Göteborgs hemsida.

Vidare berättar klubben att man Simon Thern kan vara tillbaka i spel i augusti om rehabiliteringen går som planerat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS