IFK Göteborgs Adil Titi lånas ut igen

IFK Göteborgs talang Adil Titi lånas ut även under kommande säsong. 21-åringen kommer tillhöra IK Brage.
– Jag får komma ur min komfortzon lite. Jag tror att det kommer bli jättebra, säger han.

ANNONS
|

I höstas var Adil Titi utlånad från IFK Göteborg till Norrby IF efter att ha gjort sex inhopp för Blåvitt i allsvenskan under våren.

– Jag vill spela så mycket som möjligt, det har alltid varit målet. Det ska bli roligt att komma till Norrby, det är en väldigt fin klubb, sa han till GP när den utlåningen blev klar.

Även i Norrby IF hade Titi dock svårt att få speltid och gjorde bara nio inhopp under hösten, och ingen seriematch från start.

Nu står det klart att det blir en utlåning för mittfältaren även under säsongen 2021. Dock inte till Norrby IF utan till superettan-konkurrenten IK Brage.

ANNONS

– Det känns kul, intressant. Jag ser fram emot säsongen, säger Titi.

Varför ännu en utlåning?

– Det viktigaste är att få speltid, särskilt efter hur det blev i Norrby. Jag fick inte ut det jag ville där. Nu ser jag det som jättebra att ta tag i det hela själv.

I det där ingår att flytta från Göteborg till Borlänge.

– Jag får komma ur min komfortzon lite. Jag tror att det kommer bli jättebra.

Titi gör sin första träning med IK Brage på måndag. Hans kontrakt med IFK Göteborg sträcker sig till och med säsongen 2022.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS