IFK Göteborg nobbar landslagsbacken Vegard Forren

IFK Göteborg uppgavs ha erbjudit Vegard Forren ett kontrakt. Nu bekräftar den norske landslagsbackens rådgivare för VG att klubben ska nobbat honom.

ANNONS
|

IFK Göteborg är på jakt efter en mittback och såg ut att ha hittat ett potentiellt nyförvärv. I veckan kom nämligen uppgifter från Sportexpressen att man erbjudit norske lanslagsbacken Vegard Forren ett kontrakt.

Forren själv, utan att kommentera vilken klubb det rört sig om, bekräftade att han erbjudits ett kontrakt som han skulle ta ställning till under veckan.

Men oavsett vad om han vill till Blåvitt eller ej så verkar det inte bli så. Nu bekräftar nämligen hans rådgivare, Sverre Mauseth, för norska VG att IFK Göteborg valt att nobba Forren.

Enligt Mauseth ska IFK Göteborg valt att gå vidare för att jaga en annan spelare.

ANNONS

Texten uppdateras

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS