IFK Göteborg jagar Alexander Jeremejeff

IFK Göteborg gick bet på Linus Hallenius. Nu kan GP avslöja nästa namn i klubbens anfallsjakt: Alexander Jeremejeff, 26.

ANNONS
|

Ända sedan Robin Söder gick sönder har IFK Göteborg varit en anfallare kort i truppen. Och ovanpå det haft en del problem med målskyttet.

Ett tag såg lösningen på problemet ut att heta Linus Hallenius.

GP har tidigare rapportera att IFK Göteborg visade intresse för anfallaren som var kontraktslös efter att ha brutit med cypriotiska Apoel FC.

31-åringen valde dock att skriva på för IFK Norrköping – och den blåvita anfallsjakten tvingades därmed leta sig in på nya spår.

Ett av dem heter Alexander Jeremejeff, enligt uppgifter till GP.

Anfallaren sitter just nu på ett kontrakt med Dynamo Dresden till sommaren 2022, men skulle kunna gå att lösa då den tyska klubben nyligen trillade ner i tredjedivisionen.

ANNONS

Gjorde succé i Häcken

Enligt vad GP erfar är IFK Göteborg mycket intresserat av att få in 26-åringen till transferfönstrets öppnande den 29 juli.

Alexander Jeremejeff har tidigare representerat både Malmö FF och BK Häcken i allsvenskan. Den sista klubben så sent som 2018–2019. Det blev succé med 17 mål på 34 matcher då – vilket fick Dynamo Dresden att öppna upp plånboken i augusti förra året.

Under sin första (och kanske enda) säsong med Dynamo Dresden noterades Alexander Jeremejeff för fyra mål på 23 ligamatcher.

När GP når IFK Göteborgs sportchef Kennet Andersson via sms och frågar om klubben är intresserad av Alexander Jeremejeff blir svaret:

”Inga kommentarer”.

Är ni ute och letar efter en ny anfallare?

”Ja”.

GP har sökt Alexander Jeremejeff utan resultat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS