IFK Göteborg har spikat nya träningsmatcher

Den allsvenska säsongen är uppskjuten – men IFK Göteborg kommer ändå spela matcher. På sin hemsida meddelar klubben att man gjort klart med tre nya träningsmatcher.

ANNONS
|

Den allsvenska premiären skulle bara vara dagar bort nu. Men coronakrisen har, som bekant, lett till att den svenska fotbollsfesten får vänta till tidigast sommaren.

Detta innebär dock inte att klubbarna i Göteborg ligger på latsidan.

Sedan tidigare har Häcken meddelat att man siktar på att ha en match i veckan.

– Vi håller oss i form och förbereder oss för framtiden, berättade tränaren Andreas Alm.

LÄS MER:Trots coronaviruset – siktar på att spela en match i veckan

Även IFK Göteborg väljer att fortsätta spela trots coronaviruset och under fredagen meddelade klubben att man bokat in tre träningsmatcher framöver.

Först möter man Falkenberg hemma på Ullevi 25 april, 2 maj gästar även Degerfors arenan. Sen har man även bokat in ett möte med Halmstads BK på Valhalla IP 8 maj.

ANNONS

På sin hemsida meddelar man även att matcherna, föga förvånande, kommer att spelas utan publik och att det återstår att se vilka som kommer att sända matcherna.

Blåvitts träningsmatcher:

IFK Göteborg – Falkenberg, Ullevi, 25 april klockan 14.00

IFK Göteborg – Degerfors, Ullevi, 2 maj klockan 14.00

IFK Göteborg – Halmstads BK, Valhalla IP, 8 maj klockan 16.00

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS