Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Ibra redo för stormatchen: "Kommer vara okej"

Efter sjukdomen som fick Zlatan Ibrahimovic att missa tisdagens semifinal i Ligacupen mot Hull så bekräftar nu Manchester Uniteds tränare José Mourinho att svenskens medverkan i helgens rivalmöte med Liverpool inte är i fara. – Zlatan kommer vara okej, säger han.

Trots att José Mourinho gjorde tydligt att Zlatan Ibrahimovic skulle spela i den första av två semifinalmöten med Hull i Ligacupen saknades den formtoppade svensken i truppen till matchen som United vann med 2-0.

Strax innan matchstart meddelade klubben att det var sjukdom låg bakom Zlatans frånvaro. På söndag vankas det klassisk stormatch på Old Trafford när Manchester United tar emot ärkerivalen Liverpool - och Zlatan kommer då att finnas med på planen enligt United-tränaren José Mourinho.

– Zlatan är sjuk, så han kommer vara okej, var portugisens ord efter segermatchen mot Hull, enligt Manchester Evening News.

Men det återstår att se om matchen kommer att spelas över huvud taget. Enligt The Sun hotas söndagens matcher i Premier League av svår väderlek som kommer dra in över de brittiska öarna och kan komma att ställas in.