Hyséns val: Torbjörn Nilsson

ANNONS
|

När GP får tag på Glenn Hysén har han precis fått ett sms från en kompis om att Mikael Stahre får sparken som chefstränare för IFK Göteborg.

- Min första tanke var att det var ännu ett skämt. Det har ju gått sketbra i slutet och Gustav Engvall, Lasse Vibe och Sören Rieks har ju sett hur bra ut som helst, säger IFK-ikonen och fortsätter:

- Jag ser egentligen ingen direkt anledning att sparka Stahre. Hade laget hamnat fyra, femma så hade jag kunnat köpa det. Nu är ju laget på rätt väg och spelar en rolig fotboll. Det här beslutet måste ha fattats tidigare.

ANNONS

Vem ser du som en möjlig efterträdare till Mikael Stahre?

- Oh, herregud. Jag har inget direkt namn, men det hade varit intressant att se Torbjörn Nilsson. Jag har ingen aning om hur han eller klubben ser på det. Det är helt och hållet mina egna spekulationer. Snacka om att det hade varit ett populärt beslut hos supportrarna, det hade ju behövt gå dåligt i tio år innan han hade fått sparken.

Själv då, är du inte sugen på att hoppa på ett tränarjobb?

- Du, jag har ingen licens för det och dessutom har jag ingen tid som det är just nu. Det kanske blir någon gång framgent, men då kanske det är för sent, skrattar Glenn Hysén

ANNONS