Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Hyllningen till Lindelöf Nilsson: "Hoppas spela med honom"

Victor Nilsson Lindelöf uppges vara väldigt nära en övergång till Manchester United. Något som får klubbens mittbacksstjärna Eric Bailly att jubla. – Hoppas att jag får spela med honom, säger han till Fotbollskanalen.

Det har varit en följetong i portugisiska, engelska och svenska medier under de senaste veckorna. Den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf har mer eller mindre ryktats vara klar för Manchester United.
De två klubbarna ska förhandla om en övergång och Nilsson Lindelöf kan snart vara lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic.
Något som får klubbens mittbacksstjärna, Eric Bailly att jubla.
– Jag hoppas få spela tillsammans med honom. Förhoppningsvis kommer han att hjälpa oss. Han är en väldigt bra spelare. Han har fina kvaliteter och kommer säkert att göra det bra om han kommer till oss, säger han till Fotbollskanalen.

LÄS ÄVEN: Alla svenskarna som spelat i Premier League 

Skulle Lindelöf gå till United så kommer han slåss med Bailly, Chris Smalling, Marcos Jojo och Phil Jones.
– Det är klart att jag hoppas att jag får spela med Lindelöf. Jag har inte platsen garanterad och jag vet att jag måste vara bra för att få spela. Alla slåss för att få spela. Jag tycker att vi har gjort det bra. Vi har gjort vårt bästa. Den dagen vi får spela, om vi får det, måste vi ta tillvara på den chansen. Jag tror att vi skulle passa bra ihop, säger Bailly.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.