Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Hulk har fått barn – med sina barns kusin

Den brasilianske fotbollsstjärnan Hulk har blivit pappa igen.
Den här gången genom sitt uppmärksammade förhållande med sina barns kusin.
”Välkommen min prinsessa”, skriver han på Instagram.

Ja, du läste rätt.

Hulk, den brasilianske fotbollsstjärnan som numer tillhör Atlético Mineiro, har sedan ett tag tillbaka haft ett förhållande med sina barns kusin Camilla Angelo.

Förhållandet med sin ex-frus brorsdotter har fått många att höja på ögonbrynen och i september meddelade brassen att man väntade barn tillsammans.

”Idag med ett hjärta fullt av tacksamhet till gud, kommer jag att dela med mig att jag för fjärde gången välsignas med ett barn”, skrev han på Instagram.

Har blivit pappa – igen

Nu meddelar den 35-årige fotbollsstjärnan på Instagram att att barnet kommit. Barnet är hans fjärde, han har sedan tidigare tre barn från sitt tidigare förhållande Iran Angelo – sin nuvarande frus faster.

”Vi har drömt om din ankomst länge. Vi är glada att ha fått uppleva uppfyllelsen av Guds löften. Tack Gud för min familj som jag kommer att ära och älska för alltid”, skriver Hulk och fortsätter:

”Du är svaret på våra böner, min dotter, du kom och gjorde vårt liv ännu vackrare. Du är en välsignelse. Välkommen min prinsessa, jag kommer att älska och skydda dig för alltid.”

Hulk heter egentligen Givanildo Vieira de Souza. Utöver brasilianska Atlético Miniero har brassen bland annat spelat för Shanghai SIPG, ryska Zenit St. Petersburg och portugisiska Porto.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.