Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Hotar med att stämma Manchester United

Flera Bournemouth-supportrar kunde aldrig se klubbens möte med Manchester United. Nu är de missnöjda med kompensationen från United och hotar med att stämma laget. - Om det finns en vilja att folk vill det så kan man gemensamt lämna in en stämningsansökan, säger Tony Maycock som är ordförande för supporterklubben till Daily mail.

Det var den 15 maj som Old Trafford fick evakueras efter att man hittat ett mystiskt föremål på läktaren som senare visade sig vara en attrapp.

Läs mer: Mystiskt föremål hittat - Old Trafford evakuerad

Matchen mellan Manchester United och Bournemouth kunde inte spelas och flyttades istället fram två dagar. Men alla Bournemouth-supportrar hade inte möjlighet att åka till det mötet och fick aldrig se matchen. De är nu missnöjda med hur United kompenserat fansen och kan nu stämma klubben, skriver Daily Mail.

Manchester United erbjöd gratisbiljetter till den framflyttade matchen och kompensation för de outnyttjade biljetterna, men det räcker inte tycker supporterklubben Cherries som representerar klubben. De har varit i kontakt med juristfirmor som är intresserade av att representera dem i en eventuell stämning mot United. Just nu har dock supporterklubben valt att inte göra det, men det är ett beslut som kan ändras.

- Om det finns en vilja att folk vill det så kan man gemensamt lämna in en stämningsansökan, säger Tony Maycock som är ordförande för Cherries till Daily mail.

Enligt Cherries har klubben vägrat att be om ursäkt för det som hände i den mailkontakt som de haft med United.

"De har upprepat att de inte tycker att det är deras fel och att de därför inte kommer att göra något mer och att de inte är skyldiga att kompensera", skriver Cherries i ett pressmeddelande enligt tidningen

"Det gör att många supportrar från båda lagen själv måste stå för kostnaderna för boende och resor".