Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/6

Hoppade på stjärnans mamma: "Förtjänar ingen respekt"

Sergio Ramos berättar nu om påhoppen han fick utstå mot Sevilla. – De tar emot de andra som gudar – men med mig så förolämpar de min mamma, säger han.

Real Madrid går som tåget i Spanien. Torsdagens möte med Sevilla i Spanska Cupen slutade 3–3 efter att Karim Benzema räddat en poäng för Real Madrid var klubbens 40:e raka match utan förlust. Något som tidigare aldrig hade hänt i spansk fotboll.
Klubbens lagkapten var dock bedrövad efter matchen – trots rekordet. Detta då han fick utstå grova påhopp av Sevilla-supportrarna, en klubb som Sergio Ramos dessutom har som moderklubb.
– När (Ivan) Rakitic och Dani Alves kommer hit tas de emot som gudar – men med mig så förolämpar de min mamma. När folk förolämpar din mamma förtjänar de ingen respekt. Sevillas president borde göra något åt den här klicken Sevillasupportrar, säger Ramos enligt AS.

Efter att Ramos dunkat dit 3–2-målet på straff firade han sitt mål framför Sevilla-fansen. Men enligt stjärnan var det inte något hån.
– Jag visade inte brist på respekt mot Sevillafansen. Det var tvärtom. Jag bad om förlåtelse. Jag har bett om ursäkt till målvakten David Soria och sa att det inte var för att visa brist på respekt för honom.

Efter matchen fick Sergio Ramos stöd av Zinedine Zidane. Real Madrid-tränaren fördömde ramsorna om Ramos och det rejält.
– Det kan jag inte acceptera, och inte Ramos heller. Det är inte trevligt att bli utsatt för förolämpningar, men vi kan inte bara tolerera det. Han spelade här under en lång tid, är härifrån och jag är säker på att det sårade honom, säger Zidane till Real Madrids hemsida.

I helgen är Real Madrid och Sergio Ramos tillbaka i Sevilla. Då för ett möte i den spanska ligan som Real Madrid toppar. Återstår att se om segersviten växer och om fansen slutar med ramsorna om Ramos.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.