Herman Sjögrell.
Herman Sjögrell. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Herman Sjögrell lämnar Örgryte IS

Herman Sjögrell lämnar Örgryte IS. Enligt uppgifter till GP läkarundersöks 20-åringen av IK Sirius under onsdagen – och presenteras av den allsvenska klubben inom kort.

ANNONS
|

Örgryte IS blir en stor talang kortare.

I förra veckan rapporterade Sportbladet att IK Sirius var på väg att göra klart med Herman Sjögrell. Nu är affären så gått som i hamn.

Enligt uppgifter till GP läkarundersöks 20-åringen av den allsvenska klubben under onsdagen. Om inget oförutsett händer där kommer Sjögrell presenteras inom kort, troligtvis redan under torsdagen.

Sjögrell kommer skriva på ett kontrakt över flera år med IK Sirius, erfar GP. Enligt Sportbladet landar övergångssumman på fyra miljoner kronor.

Herman Sjögrell kom till Örgryte IS akademi från Angereds FC 2018. Han skrev på sitt första A-lagskontrakt i augusti i fjol.

ANNONS

Under årets säsong har Sjögrell noterats för ett mål och två assist på tio matcher.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS