Henrik Rydströms utspel mot IFK Göteborg

Ikväll gästar IFK Göteborg Kalmar FF – då bjuder hemmalagets tränarprofil, Henrik Rydström, på ett utspel.
– Vi beundrar er, men fuck off, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

IFK Göteborg har blandat bra insatser med lite sämre insatser under inledningen av säsongen. Inför den sjätte omgången placerar sig Blåvitt som tia i tabellen efter tre kryss, en seger och en förlust.

Under onsdagen väntar Kalmar FF som har en seger mer och som därmed placerar sig på en fjärdeplats i den ännu tajta tabellen.

LÄS MER:Marek Hamsik om vägen tillbaka, formen och framtiden

Matchen spelas på Guldfågeln arena och hemmalagets tränare, Henrik Rydström, hyser stor respekt för gästerna. Inte minst Marek Hamsik, trots att superstjärnan enligt vissa inte levt upp till sin fulla potential än.

– Hamsik är en otroligt bra spelare fortfarande. Jag har väl använt orden ”en slumrande jätte” om Blåvitt. Det var lite upplagt för kritik mot dem oavsett vad de gjorde inledningsvis, säger Rydström till Fotbollskanalen.

ANNONS
Henrik Rydström hyser stor respekt för IFK Göteborg.
Henrik Rydström hyser stor respekt för IFK Göteborg. Bild: SUVAD MRKONJIC

Han fortsätter:

– Jag tycker det funnits tendenser som varit bra och Hamsik är en av dem. Sedan är Simon Thern en spelare jag beundrar och verkligen tycker om, Tobias Sana var en av de bästa i allsvenskan förra året… det finns väldigt många skickliga spelare.

LÄS MER:Här är veckans elva i Göteborgsfotbollen

Utspelet mot Blåvitt: Fuck off

Men även Rydström respekterar onsdagens motståndare efterlyser han en kaxighet hos sina spelare.

– Samtidigt vill jag att vi ska gå ut och ge lite fuck off-attityd till dem. Vi tycker ni är skitbra, vi beundrar er till och med, men fuck off, säger Rydström.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS