Harvey Elliots fina gest på sjukhuset

Harvey Elliott, 18, skadade sig allvarligt i matchen mot Leeds och fördes till sjukhus. Trots sin skada hann talangen med att förgylla livet för andra. En bild på sociala medier vittnar om att Elliott besökt en skada pojke, och gett honom sin matchtröja.

ANNONS

I Liverpools match mot Leeds under söndagen, råkade talangen Harvey Elliott ut för en otäck skada. I andra halvlek tacklade Leeds-försvararen Pascal Struijk, Elliott bakifrån. Smällen fick 18-åringens fot att vika sig och han tvingades lämna matchen på bår och fördes senare till sjukhus.

Senare under kvällen kunde han skrivas ut och enligt The Athletic ska han opereras för sin fot.

Men trots sin tuffa skada har Harvey Elliott hunnit med att förgylla tillvaron för andra patienter på sjukhuset.

En bild på sociala medier visar en pojke med gipsad arm, som poserar med Elliotts matchtröja och ena sko.

ANNONS

”Min son har brutit armen i en fotbollsmatch i eftermiddag. Vem kommer in till sängen bredvid honom? Harvey Elliott och hans familj. Han ger honom sin Liverpool-tröja från matchen och sin sko. Min son är lyrisk nu”, står det i inlägget.

Elliott kom till Liverpool 2019 från Fullham. Under fjolåret var han utlånad till Blackburn Rovers i Championship. Där svarade han för sju mål på 41 matcher.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS