Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: BK Häcken

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Har inte spelat en minut i allsvenskan – vill stanna i klubben

Ali Suljic kom till BK Häcken i somras. Han har ännu inte fått debutera i allsvenskan – trots det vill han stanna i klubben.
– Jag trivs utmärkt, säger 21-åringen till Fotbollskanalen.

I vintras bröt Ali Suljic med Chelseas akademi efter fyra år. I somras anslöt backen till Häcken. Nu börjar han känna sig redo för sina första allsvenska minuter.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Nu känner jag mig i väldigt bra form, det var längesedan jag var så bra tränad. Det har varit ett väldigt bra jobb med fystränarna och övriga ledare. Jag har har även utvecklats väldigt mycket under tiden, säger han till Fotbollskanalen.

Hoppas på fortsättning

21-åringen, som representerat Sverige i u-landslagssammanhang, har spelat några matchen med klubbens U21-lag och fick hoppa in i Svenska cupen-möte med Växjö United.

– Jag kommer i bättre matchform hela tiden och är för tillfället i väldigt bra form, säger han.

Suljic kontrakt är skrivet för säsongen ut vilket innebär att det snart är slut. Men det kan bli mer om optionen på tre år utnyttjas. Något Suljic själv gärna ser händer.

– Absolut. Jag är öppen för det. Jag trivs utmärkt, så det är ett enkelt svar. Det är en väldigt fint klubb med fina personer runt omkring klubben.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.