Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

"Han skulle ställa upp direkt"

Den 11 november väntar det tuffaste testet hittills för Janne Anderssons landslag, VM-kvalmatchen borta mot Frankrike. Och Andersson kan komma att be en viss Ibrahimovic om hjälp för att stoppa lagets storstjärna. – Han skulle ställa upp direkt, säger Andersson.

Världens dyraste spelare, Paul Pogba, blev matchvinnare för Frankrike borta mot Holland under gårdagens möte i Sveriges grupp.

Storstjärnan blir ett av många hot för Janne Anderssons landslag när det är dags för en tidig gruppfinal i Paris den 11 november. Men kanske kan Sverige få lite hjälp på vägen, från Pogbas lagkamrat i Manchester United, Zlatan Ibrahimovic.

–  Ja, det kan mycket väl bli så. Jag har inte funderat på det så mycket ännu. Men är det så att vi känner för det och han behöver hjälpa oss på vägen tror jag han skulle ställa upp direkt, säger Andersson som dock menar att det finns fler hot än just Pogba.

– En världsnation som har världsspelare på varje position. Otroligt starka och de har många bra spelare. Tom Prahl har tittat på dem och Lars Lagerbäck mötte dem med Island i somras så vi har en bra bild av dem, menar Andersson.