Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Han pekas ut för att ha hånat Messi

Efter mötet mellan Manchester City och Barcelona kom uppgifter om turbulens i spelargången efter matchen då Lionel Messi ska ha bråkat med en City-spelare. Men nu hävdar spanska medier att det var assisterande tränaren Mikel Arteta som rök ihop med Barca-stjärnan.

Manchester City fick revansch på FC Barcelona i Champions League i tisdags. Efter att ha förlorat mot Barcelona på bortaplan tog engelsmännen tre poäng när spanjorerna kom på besök till Manchester. Detta trots att Lionel Messi gav Barca ledningen i den första halvleken. 

Men efter en fullständigt galen andra halvlek, där chanser avlöste varandra, kunde alltså Pep Guardiolas City vända och vinna. Trots en sevärd match på plan var det dock inte fotbollen som stod i centrum efter stormötet - utan ett bråk i spelargången efter slutsignalen. 

Fernandinho pekades ut

Enligt uppgifter hamnade Barcelonas superstjärna Lionel Messi i bråk med en City-spelare i spelartunneln.

– Idiot kom och visa dig ansikte i stället, påstods argentinaren ha skrikit till en samling av City-spelare sedan han fått flera nedvärderande kommentarer riktade mot sig.

Först pekades Citys mittfältare Fernandinho ut som den skyldiga i bråket, men brassen förnekade direkt att han skulle vara den skyldige. Nu kommer i stället nya oväntade uppgifter om att det var assisterande tränaren och den före detta Everton- och Arsenal-spelaren Mikel Arteta som ska ha hånat Messi. 

"Gå därifrån, din tönt" 

Enligt Cadena Cope ska Arteta ha blivit irriterad på Messi, då anfallsstjärnan efter matchen ställt sig utanför domarteamets dörr för att få diskutera några situationer från planen. Arteta ska ha lackat ur och sagt åt Messi:

– Gå därifrån, din tönt, gå till ditt omklädningsrum. 

Då ska Messi ha ilsknat till ordentligt och snabbt svarat: 

–  Hörru, din idiot! Kom hit och säg det här till mitt ansikte i stället.