"Han måste få tillbaka vinnarmentaliteten"

José Mourinho rapporteras ha skrivit kontrakt med Manchester United. Bara minuter efter att uppgifterna kom ut skrev förre United-försvararen Rio Ferdinand ett långt inlägg på Facebook där han hyllade Mourinho: "En sak jag kan säga alla Manchester United-fans är att de har fått dit en vinnare", skriver Ferdinand.

ANNONS
|

Efter lång tids spekulationer rapporteras José Mourinho till slut ha skrivit på ett kontrakt för att bli ny manager för Manchester United.

Bara minuter efter att Sky Sports rapporterade att kontraktet hälsades Mourinho välkomment till klubben av United-ikonen Rio Ferdinand.

Den tidigare engelske landslagsförsvararen skrev ett långt inlägg på sin Facebooksida där han meddelade vad Mourinho behövde förändra i klubben.

"Det första han måste göra är att få tillbaka vinnermentaliteten i klubben igen. I spelarna men också i alla som arbetar i klubben varje dag så att det andas varje dag, som är så viktigt. Menatt göra det på Manchester United-vis är lika viktigt"

ANNONS

Mourinho återvände till Premier League och Chelsea till säsongen 2014/2015. Efter att ha vunnit ligan första året fick han sparken från klubben i vintras.

Den sortin tror Ferdinand kommer gynna Manchester United nu.

"Jag kan garantera att den vinnaren (Mourinho)är som ett såret djur just nu, vilket gör att ett sånt här uppdrag får det att vattnas i munnen på honom. José gick från ligacup- och Premier League-segrare till en säsong fylld av besvikelser och jag är säker på att han vill återupprätta det väldigt snabbt.

Han kommer vara desperat att få tysta medierna som har skrivit och sagt negativa saker om honom (han kommer minnas allt som den tävlingsmänniska han är) och vara mer fokuserad än någonsin.

Mourinhos stora personlighet är som gjord för den här klubben, det är vad han har väntat på.", skriver Ferdinand innan han avslutar med att önska Mourinho lycka till.

ANNONS