Gustaf Nilsson.
Gustaf Nilsson. Bild: KRISTER ANDERSSON

Han kan ersätta Jeremejeff i Häcken

Häcken är nära att sälja Alexander Jeremejeff. Vad gäller ersättare så står Vejle BK:s Gustaf Nilsson högst upp på listan, erfar GP.

ANNONS
|

Alexander Jeremejeff är på väg bort från Häcken, det kunde GP rapportera om i fredags.

Dynamo Dresden, hemmahörande i tyska 2. Bundesliga, har mött anfallarens utköpsklausul och slutförhandlingar ska pågå, erfar GP.

LÄS MER:Häcken-stjärnan slutförhandlar med tysk klubb

Går allt i lås lär Häcken plocka in en ersättare. Bakom Jeremejeff finns bara Kwame Kizito som renodlat anfallsalternativ.

Enligt uppgifter till GP är Gustaf Nilsson det hetaste namnet just nu.

22-åringen är fotbollsfostrad i Falkenberg, men har haft Danmark som hemvist under de senaste åren. Först Bröndby, sedan Silkeborg och just nu Vejle.

LÄS MER:Nu är det bråttom, Sonny Karlsson

Nilsson anslöt till den sistnämnda klubben under förra sommaren. Han skrev på ett kontrakt över tre år då. Nilssons första säsong i klubben resulterade i två mål på 17 ligamatcher – plus en nedflyttning från den danska högstaligan.

ANNONS

Det talar för ett klubbyte nu.

Tidigare under sommaren har dessutom FotbollDirekt uppgett att Falkenberg har gjort försök att värva tillbaka anfallaren, men misslyckats.

Det svenska övergångsfönstret stänger på tisdag.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS