210409 Marek Hamsik kliver av träningen med IFK Göteborg den 9 april 2021 i Göteborg. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN / kod DS / DS0130
210409 Marek Hamsik kliver av träningen med IFK Göteborg den 9 april 2021 i Göteborg. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN / kod DS / DS0130 Bild: DANIEL STILLER

Hamsik med i truppen

IFK Göteborgs storstjärna Marek Hamsik finns med i truppen i rivalmötet med AIK. Slovaken kan alltså göra debut i Blåvitts hemmapremiär.

ANNONS
|

Marek Hamsik missade premiären med en vadskada men är nu återställd och kan göra sin debut för IFK Göteborg när AIK kommer på besök.

Redan i helgen flaggade prestigevärvningen för att han var redo för spel.

– Jag har bara tränat i två dagar, men det känns bra och jag tror att jag är redo. Jag känner ingen smärta eller stelhet, jag är redo att vara med i truppen, sa han då.

På frågan om hur nära han var att kunna prestera på max svarade han:

– Jag har inte spelat på fyra månader. Det är inte lätt, men jag tror att jag är okej.

ANNONS

Matchen spelas på Ullevi klockan 19.00 i kväll.

LÄS MER:Hamsiks besked: Redo att vara med i truppen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS