Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hamrén pratar ut: "Hade en väldig frustration inom mig"

Det har varit tyst kring Erik Hamrén länge nu. Men nu berättar han om känslorna efter EM och slutet som förbundskapten. – Jag hade en väldig frustration inom mig, säger han till Expressen.

Erik Hamrén meddelade i våras att hans tid som förbundskapten skulle vara över efter EM i Frankrike. Efter att det blev respass för Sverige efter gruppspelet var Erik Hamréns era över.
– Jag hade hoppats och trott att vi skulle kunna göra ett bättre resultat. Det finns saker som jag hade velat göra annorlunda under EM. Samtidigt vet jag att det inte är någon idé, och det finns väl inte en enda människa som inte skulle vilja ändra på saker om det vore möjligt, säger han till Expressen.
– Det var många tankar när jag gick där. Jag visste att det var slut och jag hade en väldig frustration inom mig. Resultatet under EM hade inte varit bra nog.

Hamréns ersättare Janne Andersson har hyllats för sin öppenhet. Anderssons landslag har blivit mer öppet och de flesta supportrar och experter verkar glada att slippa Erik Hamrén.
– Jag minns när jag blev förbundskapten, då var allt positivt med mig. Då var det Lagerbäck man skulle sätta åt. Nu är det tvärtom. Det är väl ganska naturligt att det är så kanske, säger han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.