Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hammarlund har hittat målformen

Göteborg FC tog tredje raka segern i serien efter en drömstart genom en anfallare i fin målform. – Hela laget spelar bra och skapar lägen. Kul att få sätta dit dem, säger Pauline Hammarlund.

Det tog bara sju minuter för Pauline Hammarlund att ge sitt Göteborg FC en fin inledning på matchen mot Kvarnsveden. Det efter en fin prestation av Rebecka Blomqvist på kanten.

– Vi startade bra och hade skapat många lägen före dess. Jätteskönt att få sätta dit den, säger Hammarlund som nu har gjort fem mål på de tre senaste matcher.

Men Kvarsveden och anfallaren Tabita Chawinga som visat storform med fem mål på lika många matcher kunde kvittera bara tio minuter senare.

– Vi hade pratat om henne för matchen och visste att det var en duktig spelare som vi måste ha extra koll på, säger Hammarlund.

Efter kvitteringen hade Kvarnsveden en bra period. Men Göteborg FC lyckades ändå vinna matchen efter ett nickmål av Beata Kollmats i den 51:a matchminuten. Det räckte också för Göteborg FC som tog sin tredje raka vinst i serien.

– Det känns bra. Det var en tuff match i dag, men vi går ut och visar en otrolig vilja. Nu vill vi ta full pott i resten av matcherna, säger Hammarlund.