Halvtid i Marbella – Laul & Petersson analyserar

Fyra matcher spelade – tre återstår. Det är halvtid på spanska solkusten och i ”Håla Marbella”-podden analyseras det som hittills hänt under GBG-klubbarnas träningsläger. Dessutom intervjuas Andrine Hegerberg på ett blåsigt polofält i närheten av Marocko.

ANNONS
|

BK Häcken och IFK Göteborg har spelat sina första matcher, ja Häckens herrar har till och med spelat två fajter.

Allt detta analyseras i sjunde avsnittet av ”Håla Marbella”-podden där det även bjuds på en matig intervju med Andrine Hegerberg, den norska stjärnan som gjorde sin första match på över ett år efter den svår korsbandsskadan i januari 2021.

45 minuter plus tilläggstid, avsnittet går att hitta under rubriken 031 Fotboll där poddar finns. Eller så går det bra att lyssna här på gp.se.

Robert Laul och Linus Petersson intervjuar Andrine Hegerberg.
Robert Laul och Linus Petersson intervjuar Andrine Hegerberg. Bild: Simon Hastegård
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS