Högmo klar som ny tränare för BK Häcken

Det har spekulerats ett tag om Per-Mathias Högmo som ny tränare för BK Häcken. Enligt uppgifter till GP är det nu klart att norrmannen blir klubbens nye tränare, något som Aftonbladet var först att rapportera.

ANNONS
|

Per-Mathias Högmos namn dök upp tidigt i tränarjakten för BK Häcken. Detta efter att Andreas Alm fått lämna klubben för danska Odense och under måndagen kunde Fotbolldirekt avslöja att norrmannen skulle vara detaljer ifrån att bli ny tränare för klubben

Enligt uppgifter till GP skulle parterna vara nära en överenskommelse och 61-åringen skulle presenteras inom kort.

Under onsdagseftermiddagen kom var det ett steg längre fram. För då ska parterna vara överens, något som Aftonbladet var först att rapportera. Enligt uppgifter till GP ska Högmo vara på plats på måndag när laget återsamlas efter en liten semester och avtalet med klubben ska sträcka sig över de tre och en halv kommande säsongerna.

ANNONS

LÄS MER:Andreas Alm berättar: Därför bestämde han sig för att lämna BK Häcken

Per-Mathias Högmo har lett lag som Rosenborg BK, Tromsö IL och Djurgårdens IF under sin tränarkarriär. Han har även varit förbundskapten för Norge.

Den senaste tiden har han dock arbetat som chef för det norska fotbollsförbundets topptränarutbildning.

GP har sökt Häckens sportchef, Martin Ericsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS